• Uw bestelling past altijd door de brievenbus
    Daarnaast versturen wij uw bestelling discreet en zonder reclame
  • Op werkdagen (zaterdag ) vóór 16:00 besteld
    ... uw bestelling
    dinsdag de volgende dag discreet in huis
  • Geen verzendkosten
    Elke bestelling gratis verzonden

 

Bepaling geslacht baby met ovulatietest?

Veel vrouwen vragen zich af of het geslacht van de baby met een ovulatietest te bepalen is. Natuurlijk is nooit met zekerheid te zeggen wat het geslacht van de baby gaat worden. Zelfs de theorieën die geslachtsbepaling zouden bevorderen, zijn nooit bewezen. Toch beweren een aantal mensen dat dit mogelijk is. Dit heeft volgens hen te maken met het X- en Y cellen. De X-cellen vertegenwoordigen de meisjes en de Y-cellen de jongens. Gezegd wordt dat X-cellen zwakker en kleiner zijn dan Y-cellen, maar wel sneller. Je zou een aantal dingen kunnen proberen om invloed uit te oefenen op het geslacht, bijvoorbeeld met behulp van een ovulatietest.

Moment van gemeenschap

Het moment waarop je gemeenschap hebt is zeer belangrijk in de theorie over geslachtsbepaling. Met behulp van de ovulatietest bepaal je wanneer jouw LH-piek plaatsvindt. Hoe dichter je gemeenschap hebt bij het moment van de eisprong, hoe meer kans je hebt dat het een jongetje wordt. Dit valt te wijten aan de Y-cellen die sneller zwemmen en de eicel dus eerder bereiken. Wil je meer kans op een meisje? Dan ligt het moment van gemeenschap verder van de ovulatie af; zo’n 3 dagen.

Het orgasme van de vrouw

Dit kan erg vreemd klinken, maar het orgasme van een vrouw kan van invloed zijn op de geslachtsbepaling. Een vrouw maakt op het moment van haar orgasme een stof aan die de omgeving minder zuur maakt. Y-cellen kunnen de baarmoeder en eicel hierdoor nog sneller bereiken. Meer kans op een jongentje dus!

Standjes om geslacht baby te bepalen

De standjes waarin jullie seks hebben kunnen ook bepalend zijn voor het geslacht. Althans dit vertelt de Shettles-theorie. Een normale missionarishouding zou leiden tot een meisje, terwijl ‘op z’n hondjes’ voor een jongen zorgt. Deze theorie is gebaseerd op de diepte van de penetratie. Wanneer er minder diep gepenetreerd wordt tijdens de daad, zorgt dit voor een zuurdere omgeving. De mannelijke cellen moeten dan een te lange weg afleggen.

Koffie

Tot slot zou het nemen van een kop koffie direct voor de seks bevorderlijk zijn voor de Y-cellen. De cafeïne zou versnellend werken.

De methode zelf uittesten? Bestel direct een ovulatietest en ga aan de slag!

Wellicht ook interessant:


<   Bekijk alle veelgestelde vragen