• Uw bestelling past altijd door de brievenbus
    Daarnaast versturen wij uw bestelling discreet en zonder reclame
  • Op werkdagen (donderdag ) vóór 16:00 besteld
    ... uw bestelling de volgende dag discreet in huis
  • Geen verzendkosten
    Elke bestelling gratis verzonden

 

Waarom kies ik voor een digitale zwangerschapstest?

De markt voor zwangerschapstesten is groot, er zijn tientallen soorten en maten testen beschikbaar. Natuurlijk wil je het liefste zo snel mogelijk duidelijkheid over je eventuele zwangerschap. Ben je zwanger of niet?

Voordelen digitale zwangerschapstest

Tegenwoordig bestaat er een digitale zwangerschapstest. Het verschil zit hem in de weergave van het resultaat. Een reguliere zwangerschapstest laat slecht een streepje zien. Dit streepje vertelt je dat je zwanger bent. Dit kan verwarrend zijn omdat het streepje soms heel licht oogt. Mogelijk denk je dat je niet zwanger bent, terwijl dit wel degelijk het geval is. Bij een digitale zwangerschapstest verschijnen de woorden ‘zwanger’ of ‘niet zwanger’ in het venster. Een heldere, eenduidige uitslag.

Wil jij ook een duidelijke uitslag bij het doen van een zwangerschapstest? Bestel direct de digitale zwangerschapstest van Clearblue.

Wanneer zwangerschapstest doen

In principe kun je testen of je zwanger bent vanaf de dag dat je normaliter ongesteld zou zijn. Dit wordt ook wel de NOD (Niet Ongesteldheids Dag) genoemd. Houd er wel rekening mee dat de waarde van het zwangerschapshormoon hCG nog niet erg hoog is. Hierdoor kan het zijn dat een zwangerschapstest nog geen duidelijke uitslag geeft. Wil je toch al vroeg beginnen met testen? Kies dan voor een extra gevoelige vroege zwangerschapstest van PREDICTOR. Een digitale zwangerschapstest kun je uitvoeren vanaf jouw Niet Ongesteldheids Dag.

Doorgaans is de hCG-waarde het hoogte tussen de 10 en 12 weken van jouw zwangerschap. Met een digitale test zie je direct of je zwanger bent.

Wellicht ook interessant:


<   Bekijk alle veelgestelde vragen