• Uw bestelling past altijd door de brievenbus
    Daarnaast versturen wij uw bestelling discreet en zonder reclame
  • Op werkdagen (maandag ) vóór 16:00 besteld
    ... uw bestelling de volgende dag discreet in huis
  • Geen verzendkosten
    Elke bestelling gratis verzonden

 

Waarom zwangerschapstest online kopen?

Er bestaan verschillende praktische redenen waarom je een zwangerschapstest online kan kopen. Sommige vrouwen vinden het niet prettig om zo'n persoonlijk product in een winkel te kopen bijvoorbeeld.

Zwangerschapstest discreet verzonden

Misschien wil jij je mogelijke zwangerschap nog niet met iedereen delen. Daarom gaan wij discreet om met uw gegevens en verzending. Wanneer je bestelt bij Zwangerschapstest-kopen.nl, verzenden wij jouw pakketje gewoon per brievenbuspost. Geen gedoe met pakketservice en je hoeft dus niet thuis te zijn als je bestelling wordt bezorgd. Kortom: discreet in jouw brievenbus.

Snelle service

Plaats je bestelling voor 17.30 en ontvang hem direct de volgende dag in je brievenbus. Bestellingen kunnen eventueel worden geretourneerd. Met de snelle service van Zwangerschapstest-kopen.nl heb je jouw pakketje direct in huis. Tijdbesparend en geheel anoniem. Bestel direct jouw zwangerschapstest.

Gemakkelijk betalen

Eenvoudig betalen met iDeal. Het bedrag wordt direct van jouw rekening overgeboekt, zodat wij de bestelling gelijk kunnen verwerken. Een betrouwbare en veilige manier om te betalen. Wij bieden je ook de mogelijkheid om te betalen met creditcard.

Wellicht ook interessant:


<   Bekijk alle veelgestelde vragen