Normaal:  € 55,74 
NU: € 52,95

Clearblue Digitale Ovulatietest | 20 testen

levertijd direct
levertijd direct

Clearblue voordeelverpakking digitale ovulatietesten. Zo snel mogelijk uw meest vruchtbare dagen weten? Met de digitale ovulatietest van Clearblue kun je 20 keer testen. Genoeg teststaafjes om een hele maand te testen. Goedkoop en eenvoudig!

Clearblue digitale ovulatietest stuk goedkoper

Met de digitale ovulatietest van Clearblue bepaalt u eenvoudig uw LH-piek. Er zitten maar liefst 20 teststaafjes in de voordeelverpakking. Zo ben je niet alleen goedkoper uit, je kunt er een maand mee doen! Bestel en bepaal je meest vruchtbare dagen. De Clearblue digitale ovulatietest 20 stuks geeft een duidelijk digitaal resultaat.

Betrouwbaar resultaat met Clearblue digitale ovulatietest

Heb jij ook zo’n hekel aan die onduidelijke streepjes op ovulatietesten? Als u liever een duidelijk resultaat wilt krijgen, kunt u beter kiezen voor een digitale ovulatietest. Het resultaat is namelijk digitaal af te lezen. Zo ontstaan er geen misverstanden en bent u verzekerd van een betrouwbaar resultaat.

De clearblue digitale ovulatietest: hoe werkt die?

In tegenstelling tot een zwangerschapstest, is het bij een ovulatietest juist niet de bedoeling dat u ochtendurine gebruikt. Zorg dat je iedere dag op hetzelfde tijdstip test. De gebruiksaanwijzing geeft een duidelijke beschrijving van het beste testmoment.

Wanneer je het teststaafje uit de voordeelverpakking hebt gehaald, druk je deze in de testhouder. Beide roze pijlen horen nu tegenover elkaar te staan. Nu is het de bedoeling dat je de test gedurende 5-7 seconden in je urinestraal houdt. Vanaf het moment dat het ‘test gereed’ symbool is verdwenen, kun je het resultaat aflezen.

Tips om een goede test uit voeren

  • Doe de test iedere dag op hetzelfde tijdstip
  • Zorg ervoor dat je vier uur voor het testen niet plast
  • Het beste tijdstip om de test uit te voeren is tussen 11.00 en 12.00 uur

Inhoud van de Clearblue digital ovulatietest 20 stuks

  • 20 Teststaafjes
  • 1 Digitale testhouder
  • 1 Gebruiksaanwijzing