Normaal:  € 36,79 
NU: € 34,95

Clearblue Digitale Ovulatietest | 7 testen

levertijd direct
levertijd direct

Clearblue digitale ovulatietest is de eenvoudigste en makkelijkste ovulatietest! Bepaalt eenvoudig en digitaal je twee meest vruchtbare dagen om zwanger te worden! Geen getwijfel met lichte streepjes, maar een duidelijk digitaal resultaat.

Clearblue digitale ovulatietest bepaalt je vruchtbaarste dagen

De Clearblue digitale ovulatietest detecteert de toename (piek) van het zogenaamde luteiniserende hormoon (LH) in uw urine. Die LH-piek treedt op voor het vrijkomen van een eitje uit je eierstokken, een verschijnsel dat ovulatie wordt genoemd. Uw vruchtbaarste dagen zijn de dag van de LH-Piek en de dag erna.

Duidelijkheid met de digitale ovulatietest

Clearblue digitale ovulatietest vertelt je de 2 beste dagen om zwanger te worden. Niet meer zelf aflezen met behulp van streepjes, maar direct in één oogopslag een duidelijk digitaal resultaat!

Hoe werkt de Clearblue digitale ovulatietest?

Belangrijk is dat je elke dag op hetzelfde tijdstip test, en de urine niet de eerste urine van de dag is! In de gebruiksaanwijzing staat een schema waarop je kunt aflezen vanaf welke dag in je cyclus je het beste kunt beginnen met testen.

Haal het teststaafje uit de folieverpakking. Verwijder het dopje en zoek de roze pijl op het teststaafje. Zoek de roze pijl op de testhouder.

Druk de teststaaf nu in de testhouder zo dat beide roze pijlen tegenover elkaar staan. Er verschijnt in het venster een 'Test Gereed' symbool om te laten zien dat de digitale ovulatietest klaar is voor gebruik. Let op dat je eerst de teststaaf in de houder schuift alvorens je de digitale ovulatietest uitvoert anders zal de ovulatietest niet meer werken!

Houd het absorberende gedeelte 5-7 seconden in je urinestraal of 15 seconden in een schoon en droog bakje met opgevangen urine. Leg de Clearblue digitale ovulatietest plat neer en wacht totdat het 'test gereed' symbool stopt met knipperen. De ovulatietest kan nu afgelezen worden.

Clearblue digitale ovulatietest

Is het resultaat positief dan zijn je vruchtbaarste dagen deze maand de dag van de positieve test en de dag erna. Verder testen deze maand is niet meer nodig.

Is de Clearblue digitale ovulatietest negatief, test dan de volgende dagen door tot het resultaat positief is.

Tips voor het testen

  • Gebruik de digitale ovulatietest niet met ochtendurine, het beste kan je testen tussen 11:00 en 23:00.
  • Voer de ovulatietest iedere dag op hetzelfde tijdstip uit.
  • Zorg ervoor dat je voor het testen niet teveel drinkt.

Inhoud van de Clearblue digitale ovulatietest

  • 7 Teststaafjes
  • 1 Digitale testhouder
  • 1 Gebruiksaanwijzing

Ovulatieschema

Bron: Clearblue.nl

Download de PDF van de Clearblue Digitale Ovulatietest.