Normaal:  € 15,74 
NU: € 14,95

Healthy Zwangerschapstest | 2 testen

levertijd direct
levertijd direct

Gemakkelijke Apothekersmerk zwangerschapstesten, direct te gebruiken vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie. Thuis uit te voeren, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig af te lezen. Uw vraag wordt na 1 minuut beantwoord. De dubbele voordeelverpakking biedt uitkomst wanneer u om welke reden dan ook een keer extra zou willen testen.

De test heeft een betrouwbaarheid van meer dan 99%. Je kunt de test uitvoeren op elk moment vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie om vroegtijdig een zwangerschap aan te tonen. Deze apothekerstest is gemakkelijk in gebruik en is duidelijk af te lezen.

Hoe werkt de Healthy test?

Verwijder de dop van de teststaaf. Houd het absorberende gedeelte gedurende 5 seconden in de urinestraal. Of vang wat urine op in een schoon en droog glas en houd het absorberende gedeelte tot de helft gedurende 10 seconden in de urine.

Leg de test plat neer en lees het resultaat af na 3 minuten. Lees het resultaat na 10 minuten niet meer af, het resultaat is niet langer betrouwbaar!

Zwanger of niet zwanger?

Een positief resultaat ziet er als volgt uit: een verticale paarse lijn verschijnt in het vierkante testvenster én in het ovale controlevenster. Je bent zwanger!

Een negatief test resultaat geeft enkel een paarse lijn in het ovale controlevenster, het vierkante testvenster blijft blanco. Je bent niet zwanger. Bekijk hieronder de YouTube film, voor een handige instructiefilm.

Inhoud van de Healthy Zwangerschapstest

  • 2 Healthy zwangerschapstesten
  • 1 Gebruiksaanwijzing

Handleiding