Normaal:  € 18,89 
NU: € 17,95

Clearblue Plus Zwangerschapstest | 2 testen

levertijd direct
levertijd direct

De voordelige Clear-blue dubbele verpakking geeft je meer dan 99% zekerheid. De zwangerschapstest kun je vanaf 4 dagen voor de dag dat je ongesteld zou moeten worden (NOD) gebruiken.

Clearblue zwangerschapstest voordeelverpakking

Clear-blue is nu ook beschikbaar als Clear-blue Twin Pack. Wanneer je wellicht te vroeg hebt getest of je niet weet wanneer je menstruatie zou moeten beginnen, kan een tweede zwangerschapstest uitkomst bieden.

Deze Clear-blue zwangerschapstest kan je vanaf 4 dagen voor de dag dat je ongesteld zou moeten worden (NOD) gebruiken. De hoeveelheid zwangerschapshormoon in je urine kan echter nog te laag zijn om te worden waargenomen. Daarom krijg je het meest betrouwbare resultaat als je test op de dag dat de menstruatie zou moeten beginnen (99%).

Extra zekerheid met Clear-blue zwangerschapstesten

De Clear-blue zwangerschapstest is zeer gemakkelijk in gebruik dankzij de unieke van kleur veranderende testtip en het controlevenster. De zwangerschapstest geeft als enige een duidelijke + (zwanger) of - (niet zwanger) resultaat weer.

Hoe werkt de Clear-blue test?

Houd de verkleurende testtip 5 seconden in je urinestraal. De verkleurende testtip wordt snel roze en geeft aan dat de urine opgenomen wordt. Al na 1 minuut zal een lijn verschijnen in het controlevenster, deze geeft aan dat de Clearblue test goed gewerkt heeft. Je kunt nu het resultaat aflezen in het resultaatvenster.

2 Clearblue Plus zwangerschapsten

Inhoud Clearblue zwangerschapstest

  • 2 Clearblue zwangerschapstesten
  • 1 Gebruiksaanwijzing

Handleiding

Download de PDF handleiding van de Clearblue Plus.