Normaal:  € 23,10 
NU: € 21,95

Clearblue Digitale Zwangerschapstest | 3 testen

levertijd direct
levertijd direct

Clearblue digitale zwangerschapstest kan je op elk moment van de dag gebruiken, vanaf de dag dat je ongesteld moet worden. Geen getwijfel meer door lichte streepjes: op het digitale scherm staat een onmiskenbare 'Zwanger' of 'Niet Zwanger'.

Clearblue digitale zwangerschapstest omschrijving

Ben ik zwanger? Test op elk moment van de dag vanaf de dag van je uitblijvende menstruatie. Dit geeft je een zekerheid van meer dan 99%. De Clearblue digitale zwangerschapstest bestaat uit een houder en 3 patronen voor drie keer testmomenten.

Resultaat in woorden met Clearblue digitale zwangerschapstest

Dankzij dit revolutionaire systeem hoef je nooit meer te twijfelen. Er verschijnt een duidelijk resultaat op het digitaal scherm: 'Zwanger' of 'niet zwanger'.

Hoe werkt de Clearblue Digitale zwangerschapstest?

Verwijder de dop van de Clearblue digitale zwangerschapstest. Plaats de testpatroon in de houder. Houd het absorberende gedeelte 5-7 seconden in de urinestraal. Of vang wat urine op in een schoon en droog glas en houd het absorberende gedeelte 15 seconden in de urine. Let erop dat u eerst het patroon in de houder plaatst voordat u de zwangerschapstest uitvoert. Deze digitale zwangerschapstest zal anders niet werken.

Leg de Clearblue digitale zwangerschapstest plat neer en wacht tot het 'Test klaar' symbool knippert om aan te geven dat de test werkt. Het resultaat wordt binnen 3 minuten op het Digitaal scherm weergegeven. (Soms wordt het resultaat al binnen 1 minuut weergegeven.). Bekijk onze videohandleiding onderaan deze pagina, voor een duidelijke uitleg.

Clearblue digitale zwangerschapstest

Inhoud zwangerschapstest

  • 3 Testpatronen
  • 1 Digitale testhouder
  • 1 Gebruiksaanwijzing

N.B. Je kunt het resultaat enkel aflezen van het scherm en kan niet op de patroon afgelezen worden!

Handleiding

Download de PDF handleiding van de Clearblue Digitale Zwangerschapstest.