Normaal:  € 13,63 
NU: € 12,95

Clearblue Plus Zwangerschapstest | 1 test

levertijd direct
levertijd direct

Clearblue Plus zwangerschapstest geeft meer dan 99% zekerheid. De test kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd vanaf 4 dagen voor jouw menstruatie zou moeten beginnen.

Deze Clearblue Plus zwangerschapstest kun je vanaf 4 dagen voor de dag dat je ongesteld zou moeten worden (NOD) gebruiken. De hoeveelheid zwangerschapshormoon (HCG) in je urine kan echter nog te laag zijn om te worden waargenomen. Daarom krijg je het meest betrouwbare resultaat als je test op de dag dat de menstruatie zou moeten beginnen (99%).

Extra zekerheid met Clearblue Plus

De Clearblue zwangerschapstest is zeer gemakkelijk in gebruik dankzij de unieke van kleur veranderende testtip en het controlevenster. De test geeft als enige een duidelijk + (zwanger) of - (niet zwanger) resultaat weer.

Hoe werkt de Clearblue Plus zwangerschapstest?

Houd de verkleurende testtip 5 seconden in je urinestraal. De verkleurende testtip wordt snel roze en geeft aan dat de urine opgenomen wordt. Al na 1 minuut zal een lijn verschijnen in het controlevenster, deze geeft aan dat de zwangerschapstest goed gewerkt heeft. Je kunt nu het resultaat aflezen in het resultaatvenster.

Clearblue Plus zwangerschapstest

Inhoud zwangerschapstest

  • 1 Clearblue zwangerschapstest
  • 1 Gebruiksaanwijzing

Handleiding

download de PDF handleiding van de Clearblue Plus.