Normaal:  € 10,47 
NU: € 9,95

Healthy Zwangerschapstest | 1 test

levertijd direct
Levertijd: 365 dagen

De Healthy apothekersmerk zwangerschapstest is gemakkelijk te gebruiken vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie. Thuis uit te voeren, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk af te lezen. Resultaat al vanaf 1 minuut af te lezen.

De zwangerschapstest heeft een betrouwbaarheid van meer dan 99%. Je kunt de test uitvoeren op elk moment vanaf de eerste dag van de gemiste menstruatie om vroegtijdig een zwangerschap aan te tonen. Deze apothekerstest is gemakkelijk in gebruik en is duidelijk af te lezen.

Hoe werkt de Healthy zwangerschapstest?

Verwijder de dop van de teststaaf. Houd het absorberende gedeelte gedurende 5 seconden in de urinestraal. Of vang wat urine op in een schoon en droog glas en houd het absorberende gedeelte tot de helft gedurende 10 seconden in de urine.

Leg de zwangerschapstest plat neer en lees het resultaat af na 3 minuten. Lees het resultaat na 10 minuten niet meer af, het resultaat is niet meer betrouwbaar!

Zwanger of niet zwanger?

Een positief resultaat ziet er als volgt uit: een verticale paarse lijn verschijnt in het vierkante testvenster én in het ovale controlevenster. U bent zwanger!

Een negatief resultaat geeft enkel een paarse lijn in het ovale controlevenster, het vierkante testvenster blijft blanco. U bent niet zwanger.

Inhoud

  • 1 Healthy zwangerschapstest
  • 1 Gebruiksaanwijzing

Handleiding