Predictor zwangerschapstest

De Predictor zwangerschapstest is 99% betrouwbaar. Weet je nog niet of je wel of niet zwanger bent? Koop dan een zwangerschapstest van zwangerschapstest-kopen.nl en ontvang jouw bestelling, discreet verpakt, binnen een dag thuis. Nog sneller weten of je zwanger bent? Bestel de speciale Predictor vroege zwangerschapstest!

 

Normaal:  € 12,58 
NU: € 11,95

Predictor Express Zwangerschapstest | 1 test

levertijd direct
Levertijd: 365 dagen

Predictor biedt een zekerheid van 99% en kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd vanaf de dag dat je menstruatie moet beginnen.

 

Normaal:  € 17,84 
NU: € 16,95

Predictor Express Zwangerschapstest | 2 testen

levertijd direct
Levertijd: 365 dagen

Predictor Express dubbele zwangerschapstest biedt uitkomst wanneer je niet zeker weet of je op de juiste dag getest hebt of wanneer je nog meer zekerheid wilt. Predictor heeft een zekerheid van 99% en kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd, vanaf de dag dat je menstruatie moet beginnen.

 

Normaal:  € 13,63 
NU: € 12,95

Predictor Vroege Zwangerschapstest | 1 test

levertijd direct
Levertijd: 365 dagen

De vroege zwangerschapstest van Predictor is nieuw in ons assortiment. Met de Predictor vroege zwangerschapstest kan je maar liefst vier dagen eerder testen, dan bestaande zwangerschapstesten! Wil je niet meer in spanning zitten, koop dan direct je zwangerschapstest online.