Normaal:  € 21,00 
NU: € 19,95

Predictor Early + Express | 2 testen

levertijd direct
levertijd direct

Predictor Early + Express zwangerschapstest. Deze zwangerschapstest vertelt vanaf zes dagen voor de dag je ongesteld zou moeten worden (NOD) binnen één minuut of je wel of niet zwanger bent. Laboratorium studies tonen aan dat beide testen meer dan 99% nauwkeurig zijn vanaf de dag van de verwachte ongesteldheid.

Predictor Early + Express zwangerschapstest omschrijving

Vanaf het moment dat de bevruchte eicel innestelt in je baarmoeder, begint deze het hormoon HCG (humaan chorion gonadotrofine) te produceren. Dit hormoon bevindt zich in toenemende hoeveelheden in je urine. Op de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen is predictor in staat deze kleine hoeveelheid HCG aan te tonen op elk moment van de dag.

6 dagen eerder testen

Deze Clearblue digitale vroege zwangerschapstest is twee keer zo gevoelig als de standaard zwangerschapstest! Met deze test kun je daarom al vroeger testen of je zwanger bent. Deze Predictor zwangerschapstest kan vanaf 6 dagen voor de dag dat je ongesteld zou moeten worden (NOD) gebruikt worden.

Nog nooit eerder heb je zo vroeg kunnen kijken of jullie kinderwens deze maand dan toch echt in vervulling gaat!

Hoe werkt de Predictor Early + Express zwangerschapstest

Houd het absorberende gedeelte van de predictor test 5 seconden in de urinestraal en plaats de huls terug op de test. Leg de zwangerschapstest plat neer en bekijk de uitslag na 1 minuut. Na 30 minuten mag je de test niet meer aflezen indien het resultaat veranderd is.


Predictor zwangerschapstest uitslag: Niet zwanger! 

Niet zwanger

Predictor zwangerschapstest uitslag: Zwanger!

Zwanger

 

Positief resultaat?

Je kunt de Predictor Express bewaren! De Predictor Express zwangerschapstest kun je bijvoorbeeld in het eerste fotoalbum voor jouw baby plakken.

De predictor zwangerschapstest is afklikbaar

Inhoud van de Predictor zwangerschapstest

  • 1 Predictor zwangerschapstest
  • 1 Gebruiksaanwijzing