Normaal:  € 13,63 
NU: € 12,95

Predictor Vroege Zwangerschapstest | 1 test

levertijd direct
Levertijd: 365 dagen

De vroege zwangerschapstest van Predictor is nieuw in ons assortiment. Met de Predictor vroege zwangerschapstest kan je maar liefst vier dagen eerder testen, dan bestaande zwangerschapstesten! Wil je niet meer in spanning zitten, koop dan direct je zwangerschapstest online.

Zwanger? Je wilt het graag zo vroeg mogelijk testen en weten!

Volgens onderzoek blijkt dat bijna tachtig procent van vrouwen die denken zwanger te zijn, dit zo snel mogelijk willen weten. Met de speciaal ontwikkelde vroege zwangerschapstest van Predictor kun je tot vier dagen eerder dan met een normale zwangerschapstest zien of je zwanger bent.

Extra gevoelige vroege zwangerschapstest

Vroege zwangerschapstesten zijn zo gevoelig dat ze al vier dagen voor een eventuele menstruatie de hCG-waarden kunnen meten. Deze speciale zwangerschapstesten zijn voor 99% betrouwbaar. Ben je dus bang dat je na een negatieve uitslag de zwangerschapstest te vroeg gedaan hebt? Heb je negatief getest en voel je gewoon dat er iets veranderd is in je lijf? In die gevallen kun je een vroege zwangerschapstest overwegen. De vroege zwangerschapstest van Predictor is op dit gebied een betrouwbare keuze.

 

Predictor vroege zwangerschapstest verpakking

Vroege zwangerschapstest

Het werkt als volgt. Als je zwanger bent neemt de hoeveelheid van het zwangerschapshormoon hCG toe. Door de hoge gevoeligheid voor lage concentraties van het hCG hormoon, is Predictor Vroege Zwangerschapstest in staat het zwangerschapshormoon al vier dagen vóór de verwachte menstruatie te meten en je de uitslag te geven. Om te zien hoe de test werkt, hebben we een video handleiding gemaakt. De video kan je onderaan deze pagina te bekijken.

Met Predictor Vroege Zwangerschapstest weet je dus snel, gemakkelijk en voor meer dan 99% zeker dat je zwanger bent!

Inhoud vroege zwangerschapstest

  • 1 Predictor vroege zwangerschapstest
  • Gebruikshandleiding

Handleiding

Download de PDF handleiding van de Predictor Vroege Zwangerschapstest.